Introductie

IMG_0807-web

John van Leeuwen

Over John

Mijn naam is John van Leeuwen (46). Per 1 april 2017 heb ik mijn eigen financieel-agrarisch advies bureau opgestart: J.v.L. Support. Hiervoor werkte ik drie jaar bij een accountantskantoor als relatiebeheerder, en begeleid ik sinds 2013 studiegroepen via Dirksen Management Support. Hoofdonderwerpen van deze studiegroepen zijn onder andere het beheersen van de kostprijs en advies over bankzaken.

Mijn financiële kennis heb ik grotendeels opgedaan in de 15 jaar die ik als Agrarisch accountmanager bij de Rabobank werkte. Daar heb ik vele ondernemers mogen financieren, plannen doorgerekend maar soms ook een spiegel voor moeten houden. In die tijd heb ik ook een uitgebreid netwerk opgebouwd binnen de financiële wereld, ook bij andere banken.

Naast mijn vrouw en twee dochters besteed ik mijn vrije tijd als medewerker op een melkveehouderij (100 melkkoeien). Tijdens de vakanties etc. verzorg ik alle voorkomende werkzaamheden.

Wat doet J.v.L. Support ?

Wij zijn als het ware een brug tussen uw plannen en de bijbehorende financiering. Wilt u investeren in grond, een stal of iets anders? J.v.L. Support kan als onafhankelijk tussenpersoon het hele financieringstraject voor u verzorgen. Te beginnen met het financieel in kaart brengen van de wensen en mogelijkheden, het analyseren van de huidige en toekomstige geldstromen, het opstellen van een financieringsplan en tot slot het zoeken van de juiste financier. Zeker bij ambitieuze plannen is dit specialistisch werk waarbij accountants vaak op te grote afstand staan, banken afhoudend zijn en het dus vooral op u zelf aankomt. Hulp en begeleiding is dan een must voor de grootste kans op een vlotte en succesvolle doorgang van uw plannen.

J.v.L. Support gaat verder

 

Mocht het financiële vraagstuk slechts een onderdeel van uw hele project zijn of zich ontwikkelen naar andere gebieden als wet-en regelgeving, vaktechniek of zich op het maatschappelijk en sociaal vlak gaan begeven; J.v.L. Support heeft een breed en uitgebreid kennis-netwerk om u ook hierin te ondersteunen.

Naast het aangaan van een nieuwe financiering is het monitoren van uw liquiditeit en kostprijs een steeds belangrijker onderdeel van uw bedrijfsvoering. Minder goede tijden zult u steeds meer zelf op moeten kunnen vangen. Het in beeld brengen van uw kostprijs/kritieke melkprijs is een begin om hierop te kunnen sturen. Vindt u het lastig hier de vinger achter te krijgen? Neem contact met ons op. We helpen u graag.

Het begeleiden van een bedrijfsovername of stakingstraject valt tevens onder onze expertise.

 

Waarom kiezen voor J.v.L. Support?

  • Jarenlange succesvolle ervaring.
  • Stelt realistische en haalbare doelen, anders heeft het opstellen van een plan immers geen zin.
  • Beweegt mee met de ontwikkelingen in de markt.
  • Op de hoogte van de meest recente ontwikkelingen in de sector.
  • Een onafhankelijke adviseur die met en voor u de best passende oplossingen zoekt.
  • Contacten met veel marktpartijen (financiers).

Geïnteresseerd?

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken voor een kennismakingsgesprek? Neem dan gerust contact met ons op!

Contact

 

 

BEL ME NU
+
Bel mij!